Barclays, kredi kartıyla Binance'a ödeme yapılmasını durdurdu

Barclays, müşterilerinin banka kartı ve kredi kartı ile Binance kripto para borsasına ödeme yapmalarını durdurdu.

Barclays, kredi kartıyla Binance'a ödeme yapılmasını durdurdu

İngiltere'nin en büyük bankalarından Barclays, Finans Denetim Otoritesinin (FCA) geçen hafta aldığı karar kapsamında müşterilerinin Binance kripto para borsasına kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapmalarını durdurdu.

Barclays, müşterilerine bir mesaj göndererek Binance kripto para borsasına kredi kartı ya da banka kartıyla ödeme yapmayı ikinci bir açıklamaya kadar durdurmalarını istedi. Mesajda, kripto para borsasına kredi kartı ya da banka kartıyla para göndermenin durdurulmasının bu müşterilerin paralarını güvende tutacağını belirtti. 

Müşterilerin, Binance'den para çekebilmelerine fırsat vermeyi sürdürdüklerini belirtti.

Barclays'ın bu Binance, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla cevap verdi. Binance'nin resmi hesabından yapılan açıklamada, ''Bazı iş ortaklarımızın Binance kullanıcılarına hizmet vermeyi tek taraflı şekilde durdurma kararı aldıklarını öğrenmekten dolayı hayal kırıklığı yaşadık. İş ortaklarımızı herhangi bir endişesi varsa konuyu görüşmek için buluşmayı memnuniyetle karşılarız.'' ifadelerine yer verildi. 

Binance yaptığı açıklamada, tüketicileri koruyan, yeniliği teşvik eden ve sektörü ilerleten politikaları şekillendirmek için düzenleyici kurullar ile iş birliği içinde çalışmaya kararlı olduklarının altını çizdi.

Etiketler