Bankalar endeksinde teknik destekler çalıştı! Şimdi akıllarda yeni bir tarihi zirve gelir mi?

Geçtiğimiz gün destek ve dirençlerini verdiğimiz bankalar endeksinde desteklerin çalışmasının ardından akıllara gelen ilk soru tarihi zirveler tekrar görülür mü?

Bankalar endeksinde teknik destekler çalıştı! Şimdi akıllarda yeni bir tarihi zirve gelir mi?

Bankalar endeksi dün destek altında kapatmasına karşın bugün alıcıların artmasıyla birlikte tekrar 1372 seviyelerini test etti ABD borsalarının açılışındaki zayıflıkla beber 6 puan gerilemesine sebep oldu.

Bu haftanın ana gündemi olan Merkez Bankaları yarın sona erecek olan Fed toplantısı ve yurt içinde tüm fiyatlamalar üzerinde etkili olan, perşembe günü gerçekleşecek TCMB toplantısı öncesi piyasalarda temkinli bir görünüm hakim oluyor. ABD'de tahvil faizlerinin dün yeniden dalgalanması ile gözler o tarafa çevrilirken, faizlerin seyri küresel risk iştahı üzerinde etkili olmaya devam edecek. Aşı tarafındaki gelişmeler emtia fiyatları üzerinde etkili olurken, Avrupa'da bir çok ülkede İngiliz aşısı AstraZeneca'nın kullanımı durdurulmaya başlandı.

Fitch, Türk Bankaları Veri İzleme Raporu sonuçları açıklandı. Raporda, "Türkiye'nin daha tutarlı ve ortodoks politikaya dönmesi Türk bankalarının 2021'de dış fonlama piyasalarına erişimine destek verdi" denildi.

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan "Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Konut satışlarında taksit sınırı kaldırılırken, taşıt satışlarında 60 aya kadar taksit imkanı getirildi.  

Alış
Satış
Değişim 331.93%
Son Değer 13148.82
En yüksek 13228.4
En düşük 12946.41
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler