Balotelli'yi isteyen 10 milyon Euro getirsin!

Adana Demirspor kulübü başkanı Murat Sancak, yaptığı açıklamalar ile ilgili olarak Mario Balotelli için birçok kulüpten transfer teklifi aldıklarını belirtti.

Balotelli'yi isteyen 10 milyon Euro getirsin!

Mario Balotelli, uzun süredir düşen performans grafikleri ile birlikte eski star yıldızını tüm dünyada parlatamadığı bir gerçek. Fakat Türkiye'ye geldiği günden bu yana küllerinden doğan Balotelli, bu sezon gösterdiği performans ile göz doldurmaya devam ediyor. Yeniden İtalya Milli Takımı hayalleri kurduğunu söylemekten hiç çekinmeyen Mario Balotelli için Adana Demirspor kulübüne birçok teklif geldiğini birinci ağızdan yani ADS'nin Başkanından öğreniyoruz.

Sancak, konuşmasına başlarken ligin ikinci yarısının ilk maçında Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birini yenerek başladığını ve ilk yarının sonunda yine büyük bir kulüp Gatasaray'ı yendiklerini hatırlatarak konuşmasına başladı.

Dün oynanan Kayserispor maçından sonra kamera karşısına geçen Sancak, sezon sonuna kadar asıl hedefin ilk 10 içerisinde olmak olduğunu fakat takımın böyle iyi gitmesi halinde neden Avrupa Kupası hedefi olmasın? Dediği görüldü. 

Balotelli'ye 6.5 Milyon Euro'luk Transfer Teklifi

Sezon başında ADS'ye transfer olan ve çıktığı 18 maçta 7 gol atan ve aktif sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden Mario Balotelli'ye İngiltere başta olmak üzere birçok kulüpten transfer teklifi geldiğini belirtti. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Murat Sancak, Balotelli gibi bir futbolunuz var ise transfer teklifi her zaman gelir. 6.5 milyon Euro'ya yakın bir transfer teklifi aldıklarını dile getiren Sancak, Mario Balotelli'nin serbest kalma maddesi daha da aşağı bir fiyatta fakat ben git demeden gidecek bir oyuncu değil aramızda abi kardeş ilişkisi var. İlla biri benimle Mario'yu transfer etmek için konuşacaksa önce cebine 10 milyon Euro koymalı ifadelerine açıklamasında yer verdi.

Mario Balotelli Kaç Yaşında?

Enock Barwuah, Abigail Barwuah, Angel Barwuah isimlerinde 3 kardeşi olan Mario Balotelli 12 Ağustos 1990 yılında İtalya'da dünyaya gelmiştir ve bugün itibariyle 31 yaşındadır. 

Balotelli transfermarket verilerine göre ligin en değerli forvetlerinden biri olmakla beraber forvetler arasında en çok kaleyi bulan şut çeken ve kaleye en çok şut çeken isimlerinin başında gelmeye devam ediyor. Mario Balotelli, korona virüs olması nedeniyle bir süredir kaldığı evinde izolasyon sürecini devam ettiriyordu.

Etiketler