Balinalar bu altcoin projesine yöneliyor! Analistler “dikkat!” uyarısını verdi

Balinalar bu altcoin projesine yöneliyor! Derin bir çakılma yaşayan Cardano ile alakalı yeni proje belli oldu. Uzmanlar yine de Cardano’nun geleceğinden emin. İşte Cardano’nun geleceği ile ilgili detaylı bilgiler…

Balinalar bu altcoin projesine yöneliyor! Analistler “dikkat!” uyarısını verdi

Gelen son bilgilere göre Balinalar tek bir alt coine yöneliyor. Bununla alakalı tüm gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.  Santiment’in verilerine göre; bazı balinalar özellikle Cardano’ya yatırım yapmayı sürdürüyor.

Kripto para balinaları bu altcoin projesinin peşinde!

Özellikle Cardano tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış ve yatırımcısını ciddi oranda sevindirmişti. Ancak tavan yükselmesinden hemen sonra 7 ay gibi bir sürede %59 oranında bir düşüş yaşadı.

Santiment’in tweetine göre; Cardano’nun bu performansında tek bir ana neden bulunuyor. Son dönemde balinaların sahip olduğu bu coin önemli ölçüde değer kaybetti. Paylaşılan verilere göre 14 ay öncesinde; şubat ayının başında, Ada balinalarının bugünkü oranı yaklaşık %10’u kadar alt coin arzına sahipti. O dönemden beri bu yüzde kademeli bir şekilde artış gösterdi ve maksimum seviyesine yani 45 milyara kadar ulaştı.

ADA Coin düşüşe devam ediyor ancak analistler umutlu!

ADA Coin düşüşe devam ediyor. Ancak yine de uzmanlar düşük orta ve yüksek orta seviyelerin altında kalmayacağı konusunda iyimser. Cardano, en yüksek seviyesini 16. sıraya çıkardığını ve ilerleyen dönemlerde artış gösterebileceğini düşünüyorlar.

Dolaşımda yer alan ADA Coin miktarı da belli oldu. Toplam ADA Coin miktarı 33,7 milyar, maksimum arz ise 45 milyar olarak ön planda.

Alış 62761.37
Satış 62761.38
Değişim 0%
Son Değer 62761.38
En yüksek 64117.09
En düşük 60727.38
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler