Bakan Kurum’dan iddialı açıklamalar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 100 yılda yapılması beklenen yatırımların 20 yılda yapıldığını ifade etti.

Bakan Kurum’dan iddialı açıklamalar

Bu başarıların ardından milletin oyları ile birlikte gelecek 2023 seçimlerinde yeniden Ak Parti’nin kazanacağına yönelik ifadelerde bulunan Bakan Kurum, büyük zaferler kazanılacağını ifade etti.

Çamlıdere’ye birtakım ziyaretler gerçekleştirmek ve bunun yanında Çamlıdere Termal Otel ve Kaplıca Tesisleri ile Beyler Mahallesi 55 Konut’un açılış etkinliğine katilim yapan Bakan Kurum, burada pek çok açıklamalara yer verdi.

Çamlıdere ziyaretinde Türkiye’nin Fırat Kalkanı Harekatında verdiği şehitlerini anma adına konuşma yapan Bakan Kurum şunları söyledi: “Fırat Kalkanı ile Pençe-Kilit operasyonlarında şehit düşen Mevlüt Yoğurtçu, Mert Oral ile Cüneyt Taşyürek’e Cenab-ı Allah’tan rahmet; milletimize, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Bakan Kurum’dan iddialı açıklamalar

Çamlıdere de 55 tane konutun yapımının bitmesinin ardından vatandaşlara teslim edileceğini bildirdi. Çamlıdere’ye müjdelerle geldiğini söyleyen Bakan Kurum, Çamlıdere Termal Otel ve Kaplıca Tesislerinin açılışını gerçekleştirdi. Çamlıdere’nin marka değerini yükseltecek olan bu tesislerin açılışından oldukça memnun olduğunu ifade eden Bakan Kurum, turizme büyük katkılar yapacağını ifade etti.

Ankara’da 65 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi başlatıldı

Ankara’nın her türlü ihtiyacını titizlikle karşılandığını, herhangi bir sorunla hiçbir bahane üretmeden çözüme kavuşturduklarını ifade eden Bakan Kurum, konuşmasına şöyle devam etti: “Her şeyden önce istiyoruz ki; Ankara’da hiçbir kardeşimiz sağlıksız konutlarda oturmasın. Bu arzuyla, Ankara’mızın her yerinde binlerce sağlıksız yapıyı dönüştürdük, dönüştürmeye de devam ediyoruz. Başkentimizde tam 65 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi başlattık. Yerinde, gönüllü ve hızlı dönüşümle; 40 bin konut, 400 işyerinin inşasını tamamladık, hemşerilerimize teslim ettik.” dedi.

Ankara’yı yeni yüzyılın başkenti yapacağız

Ankara’da birçok proje yapıldığını ve büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Bakan Kurum şu ifadelerde bulundu: “Ankara’mız her şeyin en güzelini hak ediyor. Bugün bütün dünyanın gözü dünya başkenti Ankara’mızın üzerinde. İnşallah biz de gayretimizi, azmimizi artıracak, bu şehri yeni yüzyılın marka başkenti haline hep birlikte getireceğiz. Başkentimiz için, Çamlıdere için aşkla, azimle, kararlılıkla çalışmaya; sizlerin duasını almaya devam edeceğiz.” dedi.

Etiketler