Bakan Koca, Koronada son durumu açıkladı

Koronada son durum açıklandı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Omicron varyantına değinilirken aynı zamanda koronada son durum açıklandı.

Bakan Koca, Koronada son durumu açıkladı

Gerek diğer ülkelerin gerek ise Türkiye'nin bir süredir etkisi altında olduğu Omicron varyantı etkisi hala devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 9 Şubat 2022 koronavirüs tablosuna göre vaka sayılarında düşüş yaşandı. 

9 Şubat 2022 Koronavirüs tablosu açıklandı 

9 Şubat 2022 korona tablosu

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 9 Şubat 2022 Koronavirüs tablosu verilerine göre bugün toplamda 452.363 test yapılırken, vefat sayısı 108.563 oldu. Vefat sayısı 266 olurken iyileşen kişi sayısı 88.647 olarak karşımıza çıktı. 

Fahrettin Koca: Koronada son durumu açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Omicron varyantına da dikkat çekildi. Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamada koronada son duruma değinildi. Yapılan açıklamada Koca:

“Omicron'un ilk etkileyip, yayılım gösterdiği şehirlerde vaka sayıları ciddi düşüş gösteriyor. Diğer şehirlerimizde de durumun benzer şekilde seyretmesi bekleniyor. Yine aynı şekilde, hastalığı daha ağır geçirenler yaşlılarımızla kronik hastalığı olanlar. Çözüm tedbir ve aşı” dedi.

Etiketler