Avukat James Filan: Ripple ve SEC'in anlaşmasını beklemeyin

Avukat James Filan, Ripple (XRP) ve SEC arasında bir anlaşmanın olası olmadığını düşünüyor.

Avukat James Filan: Ripple ve SEC'in anlaşmasını beklemeyin

Ticari davalarda tecrübeli bir uzman olan Filan LLC'nin kurucusu James Filan, Ripple (XRP) ve SEC arasında bir anlaşmanın olası olmadığını öne sürüyor.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Filan, Ripple ve SEC arasındaki bir anlaşmanın uygulanabilir olmadığı kanaatinde.

Filan, ne Ripple'ın ne de SEC'in teslim olmaya hazır olmadığını aktardı. Bunun yanında Filan, tarafların bir anlaşmaya yakın olduğunu iddia eden avukat Jeremy Hogan ile aynı fikirde değil.

Avukat James Filan: Ripple ve SEC'in anlaşmasını beklemeyin - Resim : 1

Filan, Ripple'ın William Hinman'ın ifadesinden maksimum yararı alacağından da emin durumda. SEC'in eski şirket finansman direktörünün, SEC'in üçüncü taraflarla olan iletişimine ışık tuttuğu iddia ediliyor.

Hinman'ın ifadesi, Ripple'ın pozisyonunu güçlendirmeyi hedefliyor. Hinman'ın 2018 yılından bu yana SEC'in kripto para birimleriyle ilgili görüşlerini ve Howey testlerini netleştirebileceği belirtiliyor.

“Bu bir savaş”

Filan bu nedenle Ripple temsilcilerinin Hinman ile görüşme halinde olduğunu öne sürüyor.

Avukat öte yandan, dava sürecinin ve sonucunun bütün blockchain endüstrisi için büyük bir önem taşıdığını söylüyor:

''Bu dava, kripto piyasalarında kazanmak ve alanı başarılı kılmakla ilgilidir. Bu süreçte SEC veya başka biri zarar görürse bunu kendileri üstlenirler. Bu bir savaş.''

Etiketler