AVAX Price Rides Wave, fonlamada 350 Milyon dolar istediği bildirildi

Avalanche blok zincirinin baş geliştiricisi olan Ava Labs, muhtemelen en değerli kripto odaklı girişimlerden biri haline gelen yeni finansman turunu takip ettiğini söyledi, yerel parası AVAX'ın fiyatı yukarı doğru hızlanıyor.

AVAX Price Rides Wave, fonlamada 350 Milyon dolar istediği bildirildi

Çabaya yakın bir kişi Bloomberg'e verdiği demeçte, şirketin daha da genişlemesini desteklemek amacıyla yaklaşık 5,25 milyar ABD Doları değerinde yaklaşık 350 milyon ABD Doları tutarında finansman arayışında olduğunu söyledi.

AVAX'ın fiyatı 24 saatlik bir süre içinde %4.8 arttı. Coingecko.com verilerine göre, son 30 gün içinde altcoinin fiyatı %18 arttı. Bu, AVAX'a 21.74 milyar USD'lik bir mevcut piyasa değeri sağlıyor.

Avalanche, kullanıcılarına ticaret, borç verme ve oyun dahil olmak üzere çeşitli uygulamalar için nispeten yüksek hızlar ve düşük işlem ücretleri sunarak daha belirgin blok zincirlerine karşı rekabet etmek için çaba sarf ediyor.

AVAX Price Rides Wave, fonlamada 350 Milyon dolar istediği bildirildi - Resim : 1

Ava Labs, "Avalanche, kesinleşme süresi ile ölçüldüğü üzere, blok zinciri endüstrisindeki en hızlı akıllı sözleşme platformudur" ve "herhangi bir hisse kanıtı protokolünün etkinliğini güvence altına alan en fazla doğrulayıcıya" sahip olduğunu iddia ediyor. Blok zincirinin kurucuları, iki saniyeden daha kısa bir işlem kesinliği sunduğunu belirtti.

Ayrıca, "Akıllı sözleşmeleri Çığ üzerinde dağıtmanın, Ethereum'da maliyetinin sadece onda birine mal olduğunu" iddia ediyor.

Geçen Eylül ayında, Polychain ve Three Arrows Capital tarafından yönetilen ve R/Crypto Fund, Dragonfly , CMS Holdings , Collab+Currency , Lvna Capital ve bir grup melek yatırımcı ve aile ofisi, blok zincirine 230 milyon dolarlık bir yatırım yaptı. Çığ Vakfı yaptığı açıklamada.

Vakıf, elde edilen fonları merkezi olmayan finansın ( DeFi ), kurumsal uygulamaların ve Avalanche halka açık blok zincirindeki diğer kullanım durumlarının büyümesini desteklemek ve hızlandırmak için kullanmayı hedeflediğini ve daha azını belirterek şunları söyledi: ve çeşitli yatırım biçimleri ve teknoloji desteği.”

Etiketler
Yorumlar