Atatürk'e çirkin saldırıyı yapanlara soruşturma!

Kabataş Erkek Lisesinde üç öğrencinin Mustafa Kemal Atatürk'e yaptığı çirkin saldırı sosyal medyada infial etkisi yaratmasının ardından öğrenciler hakkında hemen soruşturma başlatıldı.

Atatürk'e çirkin saldırıyı yapanlara soruşturma!

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e karşı İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde geçtiğimiz günlerde internet ortamına sızdırılan görüntü ve ses kayıtlarında 3 erkek öğrencinin yaptığı çirkin saldırılar karşılıksız kalmayacak.

Atatürk Portresine Saldırı!

İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde yaşanan olayda 3 öğrenci Mustafa Kemal Atatürk portresine hakaretler edip zarar veriyor ve bunları yaparken de kayıt altına alıyorlardı. Bu görüntüler internet ortamına sızdırıldıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı hemen harekete geçti. 

Milli Eğitim Bakanlığından Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklama ise basında ve resmi Twitter hesabından şöyle duyuruldu. 

"Dün sosyal ağlarda yansıyan bir lisemizde yaşanan olayla ilgili ivedilikle Bakanlık müfettişi görevlendirilerek inceleme ve soruşturma başlatılmıştır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ilk sırada olmak üzere milli ve manevi şahsiyetlerimize yönelik saldırılara kimden ve nereden gelirse gelsin müsamaha gösterilmeyecektir."

MEB açıklama

Yapılan bu yakışıksız saldırının üzerinden sosyal medyada büyük yer bulması Milli Eğitim Bakanlığının olaya müdahale hızını da etkilemişe benziyor. Toplumu infiale sürükleyen bu konu için hızlı aksiyon alınması bir yandan da vatandaşların biraz olsun rahatlamasını sağlıyor. 

Etiketler