Artemis halı halka arz edilecek!

Halka arzlar özellikle yatırımcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Artemis Halı halka arz edilecek!

Artemis halı halka arz edilecek!

Acme Holding kapsamında çalışma gösteren markalardan biri olan Artemis Halı’nın halka arz edileceği duyuruldu. Halka arz edilecek olan bu şirket kapsamında elde edilecek olan gelir şirketin kurumsallaşması adına kullanılacaktır. 2022 yılının ilk dokuz ayında %75 oranında büyüyen Artemiz Halı, Kasım ayında halka arz edilecek.

Acme Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Batallı’nın yaptığı son açıklama kapsamında hem Türkiye genelinde hem de dünya genelinde önemli halı üretim merkezlerinden olan Artemis Halı halka arz edilecek. Gaziantep’in önemli firmaları arasında yer alan Artemis Halı, Gaziantep’te halı sektörü arasında yer alan firmalardan halka arz edilecek ikinci firma olacağı açıklandı.

Halka arzdan elde edilecek gelir…

Artemis halı halka arz

Kasım ayında gerçekleşmesi düşünülen halka arzın asıl amacı ekonomik gelir elde etmek değildir. Artemis Halı’nın daha da kurumsal hale gelebilmesi ve ileriye dönük yatırımlarını artırabilmesi için halka arz edildiğini belirten yönetim kurulu üyesi Tolga Batallı tarafından yapılan açıklamada halka arz kapsamında elde edilecek olan gelirin ihracat ağını genişletmeye yönelik kullanılacağı belirtilirken ayrıca giderek artış göstermesi planlanan ve geniş bir seviyeye çıkarması düşünülen yurt dışı yatırımlarını artırmaya yönelik olduğu anlatıldı.

Artemis halı tarihçesi

2012 yılında kurulmuş olan Artemis Halı, kurulduğu günden itibaren çıktığı yolda, yenilikçi bakış açısı ve zamansız halı koleksiyonlarını üretmesiyle ön plana çıkan Artemis Halı Gaziantep’te çalışma gösteren önemli halı firmalarından olmaktadır. Gaziantep’te halı sektöründe halka arz olacak ikinci şirket olan Artemis halı özgün tarzda hazırladıkları koleksiyonlarıyla 1500’den fazla satış noktası bulunmaktadır.