Arda Turan'ın göbeği sosyal medyada olay oldu!

Dün oynanan Galatasaray Giresunspor maçında oynayan Arda Turan'ın fiziksel durumu sosyal medyada olay oldu. Arda Turan'dan ise yanıt gecikmedi.

Arda Turan'ın göbeği sosyal medyada olay oldu!

Geçtiğimiz yılı şampiyonluk yarışında kıl payı kaybeden Galatasaray takımı bu yıl yeni yapılanması ile birlikte takımı genç oyuncularla yeniden dizayn etmiş ve takım genç oyuncu grubunun tecrübesizlik ve sakatlık problemlerinin sonucunda kötü sonuçlar aldı. 

Kötü sonuçların faturası aslında birçok kişiye ayrı ayrı kesilmeye devam ediyor. Lider Trabzonspor'dan 22 puan uzakta olan ve ligde 10. sırada yer alan Galatasaray'da eni gündem uzun süredir ortalarda gözükmeyen Arda Turan.

Arada Turan dün oynanan Giresunspor maçının 62. dakikasında oyunda girdikten sonra oynadığı futboldan ziyade göbeği ile dikkat çekti. Arda Turan'ın göbekli halleri sosyal medyada düştükten sonra Galatasaray'lı taraftarların gündemi olmuş durumda. 34 yaşındaki eski yıldızın futbolu bırakmasını isteyenler bile var...

Futbolu Bırak Arda!

Dün oynanan maçın 62. dakikasında oyuna giren Arda Turan eski formundan çok uzak olmasının haricinde kilosuyla da dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Sosyal medyada isyan derecesinde tepki gösteren taraftarlar Arda Turan'a futbolu bırakmasının zamanı geldiğini sert bir dille söyledi.

Sosyal Medyanın Eğlencesi Arda Turan

Sadece Galatasaray değil tüm taraftarların dikkatini fazla kiloları ile çeken Arda Turan, sosyal medyada hızla yayılan fotoğraflar sonrasında alay konusu oldu. Bir diğer yandan ise bir grup taraftar alay etmek yerine Arda Turan'ın maç esnasında hareket etmek yerine arkadaşlarına yön vermeye çalışmasından dolayı tepki gösterdi.

Arda Turan'dan Fazla Kilolara Cevap!

arda turan instagram

Yaptığı açıklamalar ile zayıf olduğu döneme ait bir fotoğrafını paylaşan Arda Turan, kariyerini neredeyse bitirecek bir sakatlığı atlattığını ve bu sürecin hiç kolay geçmediğini anlattı. Acı ve sert idmanlarla toparlanma süreci içerisinde olduğunu ve Galatasaray takımının ne zaman ihtiyacı olsa orada olacağını ve eski Arda Turan'ı sahada geri göreceksiniz diyerek taraftarlara seslendi.

Etiketler