Aralık ayı enflasyon beklentisi! TÜİK 2021 Aralık ayı enflasyon oranı ne kadar olacak?

Aralık ayı enflasyon beklentisi ne kadar olacak? Milyonlarca memur ve emekli tarafından heyecanla beklenen aralık ayı enflasyon beklentisi bugün yarın açıklanır. Aralık ayı enflasyon beklentisi! TÜİK 2021 Aralık ayı enflasyon oranı ne kadar olacak?

Aralık ayı enflasyon beklentisi! TÜİK 2021 Aralık ayı enflasyon oranı ne kadar olacak?

Aralık ayı enflasyon beklentisi ne kadar olacak? Milyonlarca memur ve emekli tarafından heyecanla beklenen aralık ayı enflasyon beklentisi bugün yarın açıklanır. Bildiğiniz gibi 2022 yılının Ocak ayında emekli ve memurlar enflasyon oranına göre yeni zamlı maaşlarını öğrenecekler. Aralık ayı enflasyon beklentisi! TÜİK 2021 Aralık ayı enflasyon oranı ne kadar olacak?

Aralık ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? Her ay TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamları yakından takip edilmektedir. Emekli ve memur maaş zam oranının belirlenmesi için son adım olan enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? Aralık ayı enflasyon beklentisi nedir?

Aralık ayı enflasyon beklentisi nedir?

Aralık ayı enflasyon beklentisi! TÜİK 2021 Aralık ayı enflasyon oranı ne kadar olacak? - Resim : 1

Aralık ayı enflasyon beklentisi henüz belli olmadı. Geçtiğimiz günlerde Merkez Bankası tarafından açıklanan Piyasa Katılımcıları Anketi yapılacak olan zammı bize hissettiriyor. Tahmini olarak yıl sonu tüketici enflasyonu yani TÜFE beklentisi Aralık ayı için %23,85 olarak tahmin edildi. Bu kapsamda 6 aylık enflasyon oranı %14,2 olarak tahmin ediliyor.

Aralık ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?

2021 Aralık ayı enflasyon oranı TÜİK tarafından 3 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 10.00’da açıklanacak. Açıklanacak olan veriyle beraber 2021 Aralık ayı enflasyon oranı belli olacak. Bu oranla beraber emekli ve memurlara yapılacak olan zam oranı da netleşmiş olacak.

Konuyla ilgili yeni gelişme olduğu takdirde siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. www.birborsa.com olarak siz de bizi takipte kalarak bilgi sahibi olabilirsiniz.