Anonymous yeni kripto videosuyla hayal kırıklığına uğradı

Hacker topluluğu Anonymous, kripto alanındaki durumla ilgili yeni bir video yayınladı. Ancak beklentileriniz çok yüksek olmamalıdır.

Anonymous yeni kripto videosuyla hayal kırıklığına uğradı

Anonim ünlü ve kötü şöhretli olan grup, sayısız operasyonla medyanın odağını toplumdaki şikayetlere tekrar tekrar yönlendirmeyi başardı. Örneğin, Scientology'ye karşı kampanya, kolektif DDoS saldırılarını kullanarak web sitelerini felç ederek efsaneleşmiştir.

Anonymous kripto dünyasında henüz büyük bir etki yaratmamıştı. Ancak bu, Elon Musk'ın Bitcoin karbon ayak izine yönelik eleştirisini dile getirmesinden sonra değişti. Grup, Haziran ayı başlarında Tesla patronunu ikiyüzlülükle suçladıkları bir video yayınladı ve ayrıca kendi kendini ilan eden “dogefather” a karşı eylemlerini duyurdu. Ancak o zamandan beri Anonymous konu hakkında sessizliğe bürünmüştü.

Artık hackerlar yeniden YouTube'da. Yeni videonun başlığı “Kripto dünyasının vatandaşlarına bir mesaj''. Ve Çin hükümetinin Bitcoin madenciliği konusundaki titizliği ile dramatik bir şekilde başlıyor. Pekin'in ülkedeki tek ödeme aracı olarak dijital yuanı kurmak için dijital madencileri iğrendirmesi. Kripto alanını şok eden çöküşle devam ediyor. Anonymous, fiyat performansını etkilemediği için, özellikle kurumsal ve varlıklı özel yatırımcıların mevcut düşük fiyatlardan tezgah üstü ticaret yoluyla yararlanmasını eleştiriyor. Ancak, kripto alanı bundan kurtulacaktır.

Devrim niteliğinde bir dahi vuruşuyla anonim

 Kolektiften yeni bir deha darbesi bekleyen herkes son derece hayal kırıklığına uğrayacak gibi duruyor, çünkü sonlara doğru video aslında Anonymous'un kendi tokenini sunduğu bir PR hamlesine yol açıyor, gizemli bir sesle “Anon Inu” adıyla. Anonymous, Elon Musk ile “mem savaşını” sürdürmek ve Çin'in kısıtlayıcı kripto politikasına karşı mücadele için silahlanmak istiyor.

Etiketler