Animalia, oyun demosunu ve pazar yerini sundu

En son oyun demosu sürümüyle birlikte Animalia, oyun geliştikçe ek işlevlerle birlikte satın alma ve satma özellikleriyle Marketplace'ini başlattı. Pazaryeri artık halkın ticaret yapması için hazır ve NFTitans , ona sahip olmak isteyenler için mağazada.

Animalia, oyun demosunu ve pazar yerini sundu

"Müzik, melodide düşük ses seviyelerinin bir metafor olarak kullanılmasına yansıyan ayı piyasasının istikrarsızlığından ilham alıyor." Animalia'nın Kurucu Ortağı ve Eş CEO'su Bill Chua, oyun demosu etkinliği sırasında oyun içi müziklerden birini açıkladıktan sonra açıkladı.

Video, Shib'in Animalia evrenine, mütevazı Shiba Inu'ya ve Titanların savaşına bir bakış sergiledi. Ayrıca, oyuncuların kendi "Titanlarını" seçtikleri ve sırayla ellerinde kağıt oynayarak güçlü büyüler yapmak, güçlü değerli taşlar donatmak veya onlar adına savaşmak üzere yaratıkları çağırmak için oynanış mekaniklerini de gösterdi.

Klasik bir kart oyununda birbirleriyle rekabet etmenin yanı sıra, oyuncular oyun içi varlıklarını pazarda takas edebilir veya kiralayabilirler. Oyun içi ödül sistemi, oyuncuların oyun ilerledikçe belirli oyun içi varlıkların kilidini açmasını sağlar. "Play-To-Earn modelinin, Marketplace'in piyasaya sürülmesiyle gerçekten devreye girdiği yer burasıdır." Animalia'nın Kurucu Ortağı ve Eş CEO'su Eddy Lim dedi.

Animalia, oyun demosunu ve pazar yerini sundu - Resim : 1

Animalia, kriptodan ilham alan meme yaratıkları ve değerli taşlar içeren bağımsız, oynaması ücretsiz bir çevrimiçi NFT ticaret kart oyunudur. Game Demo ve Marketplace'in piyasaya sürülmesi, Animalia'nın yol haritasındaki en son kilometre taşlarıdır.

İkinci çeyrekte, koleksiyoncular ve hayranlar, Kapalı Beta Sürümü, Genesis Sürümü NFT satışları ve Animalia Kingdom'a dahil edilmek üzere benzersiz özelleştirilebilir görünümler, şablonlar ve öğeler oluşturmaya olanak tanıyan Atölye de dahil olmak üzere daha fazla gelişmeyi dört gözle bekleyebilirler.

Yorumlar