Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseye giden çocuğu olanlara 150 TL destek verilecek!

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Ziraat Bankası, okuyan çocuğu olan ailelere yeni bir kampanya açıkladı. Yapılan açıklamayla birlikte birçok aile başvuru yapmaya başladı.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseye giden çocuğu olanlara 150 TL destek verilecek!

Ziraat Bankası üyesi olan ailelere 150 TL’ye kadar eğitim masraflarında kullanabileceği Bankkart Lira ödemesi yapılacak!


Ziraat Bankası’nın başlatmış olduğu kampanya sayesinde ilkokul, ortaokul, anaokulu ve liseye giden çocuğu bulunan ailelere destek verileceği açıklandı. Tam olarak 150 TL tutarında eğitim harcamalarından geri iade alabileceğiniz banka sayesinde masraflarınızı azaltmanız mümkün hale gelecek. Ziraat Bankası’nın başlatmış olduğu kampanyayla ilgili detaylara resmi internet adresi üzerinden ulaşım sağlamanız mümkündür.


Ziraat Bankası’ndan müşterilere 150 TL ödeme yapılacak

Ziraat Bankası’nın başlattığı proje kapsamında eğitim harcamaların arttığı bu dönemde destek verilmesi amaçlanıyor. 15 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya ilişkin detaylar Ziraat Bankası tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Ziraat Bankası müşterisi olan aileler 150 TL’lik Bankkart Lira ödemesi almaya hak kazanacak.
Ziraat Bankası kartları ile yapılacak olan alışverişler sonucunda katılabileceğiniz kampanyaya ilişkin detaylara Ziraat Bankası sayfası üzerinden ulaşım sağlamanız mümkündür. Yapılan açıklama doğrultusunda okuyan çocuğu bulunan ailelerin kampanyadan yararlanacağı açıklandı. Binlerce ebeveynin şimdiden katılım sağladığı kampanyayla ilgili başvuru sürecinin son olarak 30 Eylül tarihi olduğu banka tarafından müşterilerle paylaşıldı.


Kırtasiye, giyim ve ayakkabı gibi alanlarda yapılacak olan alışverişleri kapsayan kampanyayla ilgili toplamda 45 günlük bir harcama sürecinin olduğu belirtildi. Banka kartlarıyla yapılacak olan ve sadece üye işyerlerini kapsayan bu kampanya kapsamında bazı şartlar bulunuyor. Tek seferde yapılacak olan 350 TL’lik harcamalara özel 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanabileceğiniz kampanya ile indirim sağlamanız mümkün olacaktır.


Yapılan yazılı açıklamaya göre kampanya sürecinde herhangi bir başka başvuru şartının olmadığı açıklandı. Yalnızca Ziraat Bankası kartlarıyla yapılacak olan alışverişlerde geçerli olacak lira kullanımının yine üye işyerlerinde geçerli olacağı belirtildi. Hem indirim hem de nakit olarak kullanabileceğiniz bonus tutarları sayesinde sizlerde kampanya sürecindeki liralarınızı harcayabilirsiniz.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseye giden çocuğu olanlara 150 TL destek verilecek!
Ziraat Bankası Bankkart Lira kampanyası nedir?

Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, milyonlarca müşterisine kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bankanın harcamalarına özel müşterilerine ekstra olarak bonus tutarında para aktardığı bilinmektedir. Bankkart Lira olarak da adlandırılan bu bonus tutarları Ziraat Bankası’nın üye işyerleri üzerinden yapılacak olan ticaretlerde geçerli olabilmektedir. Birçok kişi tarafından düzenli olarak katılım sağlanan Ziraat Bankası kampanyaları avantajlarıyla da tercih sebebi haline gelmektedir.


Binlerce farklı üye işyerine sahip olan Ziraat Bankası bu alanda birçok müşteri tarafından ön plana çıkarılmaktadır. Herhangi bir bonus kampanyası sürecinde sorun yaşamayacağınız bankanın ekstra bonus ödemelerini düzenli olarak banka kartlarına aktardığı da müşteriler tarafından bildirilmiştir. Türkiye’nin en çok tercih edilen bankalarından olmasıyla da bilinen Ziraat Bankası sayesinde sizlerde alışverişlerinizle birlikte geri ödeme alabilirsiniz. Böylece daha düşük tutarlarla dilediğiniz ürünleri almanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.


Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, bonus kampanyalarını düzenli olarak gerçekleştiriyor. Birçok kişi tarafından katılım sağlanan kampanyalarının kimi zaman avantajlı olduğu görülmektedir. Kampanyaya göre değişiklik gösteren geri ödeme tutarları %5 - %12 aralığında farklılık göstermektedir. Binlerce kişinin aktif olarak katılım sağladığı kampanyalarla ilgili açıklamalar Ziraat Bankası’nın mobil uygulamasında da yer almaktadır. Her ay düzenli olarak gerçekleşen kampanyalardan kendinize en uygun olanı seçerek hem alışveriş yapabilir hem de bonus para kazanabilirsiniz.

Etiketler