Analistlerin yükseliş beklediği Metaverse coinler

Geçtiğimiz aylarda kripto borsaların genelinde dalgalı piyasa hareketlenmeleri yaşandı. Özellikle son zamanlarda ön plana çıkan Metaverse Coinler, piyasalarda yaygınlaşmaya başlamasıyla yatırımcılarına belirli oranda kazançlar sağlıyor.

Analistlerin yükseliş beklediği Metaverse coinler

Bu dönemlerde Metaverse Coin alımı yapılması, kullanıcılara ilerleyen zamanlarda ciddi bir oranda kazanç olarak geri dönmesi bekleniyor. Bu yazımızda analistlerin yükseliş beklediği 6 Coin hakkında sizlere detaylı bilgiler aktaracağız. Bu yazımızı okuyarak bu Coinler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


ALICE

Yeni piyasaya sürülen ALICE Coin, yüzde 30’a yakın yükseliş yaşanması sebebiyle analistlerin listesinde yer almayı başardı. Bu hafta içerisinde en iyi şekilde performans gösteren Metaverse Coin olarak karşımıza çıkıyor. Bu proje içerisinde kullanıcılar sanal arazi, sanal ögelere sahip olmasına imkân sağlıyor. Çok oyunculu olması ile birlikte kullanıcılar ile birlikte oynanan bu sanal oyunda milyonlarca oyuncuya kripto sistemleri tanıtılıyor. Kullanıcılara oyunda ödül olarak ise ALICE Tokkenları veriliyor.
 

YGG

Metaverse oyunlar içerisinde en popüler oyunlardan biri olan YGG, Aralık 2020 yılında oyunculara sunuldu. Discord üzerinde ciddi bir takipçi kitlesine sahip olan bu oyunda kullanıcılar belirli miktarda kazanç sağlamaktadır. Bu sebeple anilistlerin listesinde yer almayı başardı.
 

PYR

Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen PYR, özünde  DEX ve NFT bulunduran bir Metaverse ekosistemidir. Bu platform içerisinde değişik blockchain oyunları bulunmaktadır. Bunun yanında sahip olduğu NFT pazar yerleri ile birlikte eşsiz NFT’lere sahiptir.
 Analistlerin yükseliş beklediği Metaverse coinler

Diğer Metaverse projeleri

Kripto editörleri tarafından öne çıkarılan BLOK, analistler tarafından dikkat çekti. Henüz büyük borsalara sürülmemiş olan BLOK, bu özelliği sayesinde öne çıktı. BLOK’un yanında dikkat çeken bir başka Coin’de CEEK’dir. Birçok ünlü isimle ortaklık yapan bu Coin, Metaverse üzerinde dikkat çeken Coinler arasında yer alıyor. Analistlerin son olarak dikkatini çeken DONE, sanal olarak arsa satışları yapmayı planlayan bir Metaverse içerisinde yer alacak bir platformdur.
 

Sorumluluk reddi:

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır.
 

XTKJS_CFCNTLTL BIST TEKNOLOJI AGIRLIK SINIRLAMALI GETIRI
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim -273.7799%
Son Değer 33929.81
En yüksek 34461.51
En düşük 33795.36
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler