Amazon, Türkiye'de uzun vadeli yatırımlarını arttırıyor

Amazon Türkiye Genel Müdürü Marriott, '' Türkiye'de, uzun dönemde hayata geçirmeyi hedeflediğimiz çok fazla projemiz var. Hedefimiz, müşterilerimize harika bir hizmet sunmak, ürün yelpazemizi arttırmak, hızlı ve güvenilir teslimat çeşitliliği ile ürünleri ulaştırmak." dedi.

Amazon, Türkiye'de uzun vadeli yatırımlarını arttırıyor

Amazon Türkiye Genel Müdürü Richard Marriott, yaptığı açıklamada, gıda ve içecek kategorisi için açılış duyurusunu yaptıklarını bildirdi.

Bu kategoriyi Türkiye'de hizmete sunmanın, büyük bir mutluluk verdiğini ifade eden Marriott, "Türk müşterilere sürekli genişleyen bir ürün yelpazesini en iyi fiyatlarla, güvenilir teslimat seçenekleriyle ve sınıfının en iyisi müşteri hizmetleriyle sunuyoruz." dedi.

Tam kapasiteli bir süpermarket deneyimini müşterilere sunma girişimi kapsamında, soğuk zincir ürünlerin dışında, gıda ve içecek kategorisini hizmete sunduklarını aktaran Marriott, şöyle devam etti:

"Açılış döneminde ilk olarak ürün seçkimiz, alkolsüz içecekler ve atıştırmalıklar, makarna, buğday, konserve yiyecekler gibi soğuk zincir gerektirmeyen uzun raf ömrüne sahip ürünlerden oluşacak. Ürün seçkimizi artık çok daha temel kategorileri de kapsayacak şekilde genişletiyoruz. Hedefimiz, müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu ürünleri onlara sunarak desteklemek ve bu ürünleri olabilecek en hızlı ve güvenilir şekilde teslim etmek. İster gıda ve içecek gibi temel ev ihtiyaçları ister olabilecek en geniş ürün seçkisi sunmak olsun Amazon.com.tr'de müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizi geniş ürün yelpazemiz, uygun fiyatlarımız, sunduğumuz kullanışlı alışveriş tecrübesi ve hızlı teslimat sistemlerimizle memnun etmeye devam edeceğiz."

Etiketler