Amazon Prime yapımı The Boys, dördüncü sezon onayını aldı

Çizgi roman uyarlaması Amazon Prime dizisi The Boys, dördüncü sezon için onay aldı.

Amazon Prime yapımı The Boys, dördüncü sezon onayını aldı

Amazon Prime yapımı süper kahraman dizisi The Boys'un üçüncü sezon çekimleri Toronto'da devam ederken dizi, dördüncü sezon onayını da aldı. Yeni sezon onayını, adını dizideki süper kahramanları bünyesinde bulunduran Vought İnternetional şirketinden alan İnstagram hesabı açıkladı.

İnstagram hesabında yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

''Resmi olarak açıklanmasa da kaynaklarım bana The Boys'un dördüncü sezon için onay aldığını (sürpriz değil!) ve çekimlerin 2022'de başlayacağını söylüyor.''

Geçtiğimiz yılın ekim ayında, dizinin yaratıcısı Eric Kripke de dizinin en az beş sezon devam edeceğini ve hikayenin buna göre tasarlandığını açıklamıştı.

Amazon Prime yapımı The Boys, dördüncü sezon onayını aldı - Resim : 1

Garth Ennis ile Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan ve Amazon Prime Video için geliştirilen dizinin ilk sezonu 2019 yılının temmuz ayında izleyicilerle buluşmuştu. 

İkinci sezonu da 2020 yılının eylül ayında yayınlanan dizinin hikayesinin merkezinde şöhret yüzünden yozlaşan ve dünyaya 'faydadan çok zararları dokunan' süper kahramanları kontrol altında tutmak ve gerekirse ortadan kaldırmak için bir araya gelen The Boys ekibi bulunuyor.

Dizinin üçüncü sezonunun ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil. 

Etiketler