Altın ve Bitcoin için kritik gün! Veriler bugün açıklanıyor

Çin ve ABD de jeopolitik gerilimler meydana geldiği için dolar ve altında artışlar yaşandı. yapılan analiste göre ise; cuma günü açıklanacak olan bu rapor ivmenin bozulmasını sağlayabilir. Yapılan yorumlara göre ise bugünkü verilerden bitcoinin de etkileneceği düşünülmektedir.

Altın ve Bitcoin için kritik gün! Veriler bugün açıklanıyor

Perşembe gününün gelmesi ile beraber altın vadeli işlemler de 33 dolar yükselme meydana geldi. Çin, abd ve aynı zamanda tayvanda meydana gelen gelişmeler sebebi ile jeopolitik gerilimler meydana geldi.


Baş piyasa stratejisi marc chandler;  durumlarda pazar gününe kadar gelişmeler yaşanacak. Askeri tacize Çin devam ediyor. Tayvan ise Bıden tarafından müttefik olarak bildirilecek, ve aynı zamanda forumlarda temsilinin artış göstermesi sağlanacaktır dedi.

Td Securities 1,789 Doları İşaret Etti

Td securities stratejisi kapsamında yapılan açıklamada 1.789 doların üzerinin kapanacağı ve aynı zamanda kazanımlarının ise yapısının sağlam olacağı bildirildi. Yapılan açıklamada ite cuma günü ınstagram raporunun ne olacağını merak ettiklerini dile getirdi. Altının ise yükselebileceğini söyledi.

Altın ve Bitcoin için kritik gün! Veriler bugün açıklanıyor


Fed Başkanından Açıklama Geldi Ve Bu Açıklama Dikkat Çekmeyi Başardı

Chicago fed başkanı Charles Evans; Faizlerde meydana gelen artışların enflasyon düşene kadar daha fazla artacağını dile getirdi. Geçtiğimiz salı günü gazetecilere röportaj verdi ve vermiş olduğu bu röportajda ise müşterin düzenlediğini 55 puanın normal düzeyde olduğunu ve daha iyi olması için ise 75 puanın olması gerektiğini savundu. Enflasyonun hala düzelme dini ve belirli bir sürede artış göstereceğini dile getirdi.
 

Cnbcden Cramerda Altın İle İlgili Olumlu Yorum

Cramer kriptokoin olarak da bilinmektedir. Cramer ise altında meydana gelebilecek olumlu yorumlara dikkat çekti. Bu haftanın çok tuhaf olduğunu ve altın oranlarında ise artış yaşanacağını savundu. Ancak bu dönem geçtikten sonra altında düşüşler yaşanabileceğini dile getirdi. Özellikle yatırım yapmak isteyen kişilere dikkat çekti ve yatırım yapmak isteyen kişiler için en doğru zamanın önümüzdeki günlerde olduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde altın seviyesinde düşüşlerin yaşanacağını ve belirli bir süre sonra tekrardan altından yükselişe geçeceğini dile getirdi.

SGCEYREK Çeyrek Altın
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 4181.01
Satış 4277.77
Değişim 9.31%
Son Değer 4277.77
En yüksek 4287.09
En düşük 4271.09
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%