Altın piyasası uzmanından yorum ve inanılmaz tahminler

Altın fiyatlarında geçtiğimiz haftalarda ciddi yükselişler meydana geldi. Bunun ardından ise dolarda da hareketlenmeler oldu. Bu durumdan sonra ise para piyasaları ve aynı zamanda altın piyasası uzmanı olan İslam Memiş bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Altın piyasası uzmanından yorum ve inanılmaz tahminler

Geçtiğimiz haftalarda altın fiyatlarında ortalama %3 oranında yükselme meydana geldi. Herkesin beklediği oldu ve ABD merkez bankası faiz oranını 75 puan artırmaya gitti. Bu artırmanın sebebinin ise enflasyonla mücadele etmek için olduğunu dile getirdi. Bunun ardından isteği yapılan açıklamada altının güvenilir bir liman olduğu dile getirildi ve vatandaşların altın alması gerektiği vurgulandı.
 
Dolar endeksine bakılacak olur ise 2-3 hafta içerisinde ciddi miktarlarda zarara uğradı. Altında meydana gelen artış sebebiyle de altın insanlar tarafından daha fazla desteklenmeye başlandı. Peki, şu an için altın alımı yapmak doğru mudur? Altın piyasası uzmanı olan İslam Memiş bu konu hakkında da açıklamalarda bulundu. Yapmış oldu bu açıklamada eylül ayına kadar altının artış göstereceğini ve eylül ayından sonra ise altında düşüş olabileceğini dile getirdi ve aynı zamanda son şans diyerek piyasaya vurgu yaptı.

Altın uzmanı olan İslam Memiş doların düşeceğini ifade ediyor

Altın uzmanı olan islâm Memiş geçtiğimiz günlerde dolar hakkında da tahminlerde bulunmaya başladı. Dolarda son zamanlarda yükseliş meydana gelmişti ve geçtiğimiz haftalarda ise bir düşüş yaşandı. Önümüzdeki günlerde ise İslam Memiş'in yapmış olduğu açıklamalarda doların 17'den daha az seviyeleri düşeceği ifade ediliyor.

Altın piyasası uzmanından yorum ve inanılmaz tahminler

Şu an altın alınabilir mi?

Altın uzmanı olan İslam Memiş birçok vatandaşın aklında bulunan soru işaretini gidermek için açıklamalarda bulundu. Şu an altın alınabilir mi? Yatırım yapmak için altın alınmalımı? Gram altın 1021 de iken şu an için altın almanın uygun olmadığını dile getirdi. Çünkü gram altının ağustos ayından itibaren ile düşüş göstereceğini dile getirdi. Ancak yılsonunda ise gram altının yüksek seviyelere çıkacağını da söyledi. İslam Memiş yapmış olduğu bu açıklamada gram altın bin liranın altında düştüğünde alınabileceğini vurguladı. 

Alış 2494.233
Satış 2494.673
Değişim 10.1869%
Son Değer 2494.673
En yüksek 2497.224
En düşük 2485.748
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler