Altcoin CEO’su tepede satış yapmasıyla birlikte milyonlar kazandı

Voyager CEO’su Stephen Ehrlich, 3 Ağustos’ta yaptığı açıklamaya göre farklı işlemler sonucunda VGX hisselerini boşaltarak oldukça ciddi bir kazanç elde ettiğini belirtti.

Altcoin CEO’su tepede satış yapmasıyla birlikte milyonlar kazandı

Voyager CEO’su Stephen Ehrlich, 3 Ağustos’ta yaptığı açıklamaya göre farklı işlemler sonucunda VGX hisselerini boşaltarak oldukça ciddi bir kazanç elde ettiğini belirtti. Buna göre Voyager CEO’su Stephen Ehrlich, 3 Ağustos’ta yaptığı açıklamalar sonrasında sahip olduğu VGX hisselerini boşaltmasıyla birlikte 30 Milyon Doların üzerinde bir kazanç sağladığını ifade etti. CEO, bu satışların VGX fiyatlarının zirveyi gördüğü zamanlarda gerçekleştiğini ifade etti. Dosyalara göre bu satışların, 9 Şubat ve 17 Mart 2021 tarihleri arasında yapıldığı gözlemlendi. CEO, bu tarihlerde sepetinde olan hisseleri boşaltmasıyla birlikte 30 milyon dolarlık bir kazanç elde etti. Bu rakamlara 1.9 milyon dolar civarında bir hisse satışı ile elde ettiği açıklandı. Satışta 11 ayrı isleme bölünerek 30 milyon dolar civarında bir kazanç elde edildiği ifade edildi. 11 ayrı isleme bölünen bu işlemlerin en büyük 3 tanesi yaklaşık olarak 19 milyon dolar civarında olduğu belirtildi.
 

Voyager hisse fiyatlarında düşüş yaşandı

Voyager içerisinde yaşanan krizlerden haberdar olan kimseler, Voyager içerisinde sahip olduğu hisselerin satışını gerçekleştirdi. Viyager hisseleri en son nisan ayında 30 dolara ulaşarak zirveyi yaşamıştı. Ancak bu rekor yükselişten üç hafta sonra ise rekor bir düşüş yasayarak yüzde 40 oranında bir düşüş yaşandı. Bu düşütten sonra Voyager, elindeki menkul kıymetlerin satışına yönelik bir adim atılacağını ifade etti. Ancak bu planı uygulanmadan iptaline karar verildi.

Voyager

Kripto dünyasında iflas etmiş şirket

Voyager, iflas etmeden önce müşteri varlıklarını kullanarak 650 milyon dolarlık bir krediyi anlatıyordu. Bu varlıkları koruma altında tutacağına yönelik teminat veren Voyager, müşteri fonlarının geri çekilmeleri engellemeye yönelik kararlar aldı. Bunun sonrasında iflas gerçekleştiğini bildiren şirket, Celsius üzerinde normal operasyonlarının devam edileceğine dair açıklamalarda bulundu.

Sorumluluk reddi:

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır. Yapılan kripto para yatırımları sonrasında hiçbir şekilde site ve yazar sorumlu tutulamaz.

Etiketler