Alt coinlerde ralli devam ediyor!

Alt coinlerde ralli devam ediyor! WIN ve BTT'den yeni rekorlar

Alt coinlerde ralli devam ediyor!

BTT (BitTorrent) nedir? 

BTT, TRON platformu uzantılı bir TRC-10 token’ıdır. 2001 yılında başlatılan BitTorrent protokolü ile entegre çalışmak üzere tasarlanmıştır. BitTorrent, internetin ilk merkeziyetsiz ağlarından biri ve aylık 100 milyondan fazla kullanıcısıyla en popüler ağlarından biri olmaya devam ediyor.

BTT’nin white paper‘ına göre, BTT’nin ilk büyük uygulaması, BitTorrent’teki dosya paylaşım sürecini kullanıcılar için daha verimli hale getirmek. BitTorrent’te bir dosya paylaşmak, her biri belirli bir dosyanın küçük parçalarını birbirinden indiren birkaç farklı peers yani eşler içerir. Dosyanın tam kopyası olan kullanıcılar ise seeds yani tohum olarak adlandırılır.

BitTorrent Speed Nedir?
BTT’nin benimsenme oranını artırmak için BitTorrent’e yeni bir özellik eklendi. Bu özelliğe ise BitTorrent Speed adı verildi. Bu yeni özellik ile BitTorrent ağının kullanıcıları dosya kuyruğunda ilerlemek ve dosyaları daha hızlı indirmek için birbirlerine daha fazla ödeme yapmaları gerekiyor. Seeds’ler daha uzun süre ağda aktif oluyorlar ve bu şekilde ağda dosyayı aktif tutuyorlar. Bunun sonucunda ise BTT kazanıyorlar.

BitTorrent Speed, bilgisayar kaynaklarının ağda dağıtımını optimize etmek için finansal teşvikleri kullanmanın bir yolu olarak tasarlanmıştır. Başlangıçta basit ve çoğunlukla otomatik olacak, ancak daha sonraki sürümlerle daha da geliştirilerek bir teklif sistemi kullanılacak. Oluşturulacak BTT pazarı ile kullanıcılar sürekli ve öncelikli indirme erişimi karşılığında BTT ticareti yapabilecekler. Tam olarak amaçlanan şey, insanların uzun süreli seeds olmaları ve daha iyi süreklilik ile daha hızlı indirme hızlarına ulaşılması.

Peki BTT (BitTorrent) 'de  son 3  günde neler oldu?

17 Mart günü 0,0016259  dolar fiyatından işlem gören BTT arkasından gelen teknik olarak düşen trend kırılımını geçtikten sonra adeta dört nala koptu aradan geçen üç günün ardından son 24 saati yüzde 66 son üç günü ise yüzde 122 kar görerek devam ediyor şu sıralarda ise 0.0035064 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

BTT için destek ve direnç seviyeleri:

Destekler 0,0028513 - 0,00257854 - 0,0021489

Dirençler  0,00364213 - 0,0039164 - 0,0041654

Etiketler