Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor!

Akbank yaptığı son kampanya ile oldukça büyük oranda ilgi gördü. Kampanya koşulları ile ilk 3 ay içinde erteleme hakkı bulunuyor.

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor!

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor!

Akbank bireysel müşterileri için 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi vermeyi hazırlıyor. Sunulan ihtiyaç kredisi için 3 ay erteleme fırsatı da sizler için sunuluyor. Bu kredi imkanı ile genel olarak bireysel olan vatandaşlar kredi çekerek ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Bu kredi imkanı için genel olarak gelir belgesi gibi kredi alım belgeleri talep ediyor. Bu belgeler ile Akbank şubelerine giderek ihtiyaç kredisi için başvuru yapmanız yeterli olacaktır. Başvurulan kredinin sonucu ise en fazla 3 gün içinde cep telefonunuza mesaj olarak gelir.

Akbank ihtiyaç kredi koşulları!

Akbank müşterileri için faiz oranları kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri skoru ve benzer nedenlerle müşteri özelinde değişebilir. Ayrıca 3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi’nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil’den kullanabilirsiniz. Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde en üst tutar 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 ay olarak kayıt edilmiştir.

En üst kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden üst vadeler ile değişebilir. İlk ödeme en fazla 92 gün erteleme imkanı sunulur. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5’i kadar olup, bu tutar üzerinden ayrıca %10 oranında BSMV tahsili yapılır.

Banka uygun görmediği kredi başvurularını reddetme ve gerekli görülmesi halinde ek bilgi/belge isteme, kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkı gibi koşulları size önceden belirtir. Şubeden kredi alımı için istenilen belgeler ise genel olarak şu şekildedir. Başvuru sırasında nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi, gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilir. Ayrıca gelir belgesi, maaş bordrosu, özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi istenen belgeler arasında yer alır.