Ağaoğlu açıkladı! İndirimli ürün sayısı artacak

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Ağaoğlu Tarım Krediye ait kooperatiflerde indirimlerin devam edeceğini söyledi. 30 ürünün dışında da indirimler gelecek.

Ağaoğlu açıkladı! İndirimli ürün sayısı artacak

Kısa süre önce Bakan Nebati Tarım Krediye ait kooperatiflerde 30 temel gıda ürünün indirimli bir şekilde satılacağını duyurmuştu. İndirimli ürünler 15 Ağustos Pazartesi günü itibariyle satışa sunuldu. Konuyla alakalı yeni bir haber daha geldi. Dar gelirli vatandaşın temel gıda maddelerini daha kolay bir şekilde erişmesini sağlamak için çalışmaların devam edeceği duyuruldu.

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Ağaoğlu indirimli ürünlerin satışına başlandığını ve gelecek günlerde daha fazla üründe daha fazla indirimi yapılacağını söyleyerek “buradan vatandaşlara sesleniyorum. Bu fiyatlarımız çok daha düşecek indirim yapılması gereken çok daha fazla ürün var ve çeşitlerimiz de artacak. Bu nedenle fazla almasınlar azar azar almaları yeterlidir. İfadelerini kullandı.” kısa süre önce Ekonomi Bakanı Nureddin Nebati de konuyla alakalı açıklama gerçekleştirmişti. 30 temel gıda ürünü Tarım Kredi Kooperatifleri de indirimli bir şekilde satılacağını söyleyen Bakan 15 Ağustos pazartesi gününü işaret etmişti.

Ağaoğlu açıkladı! İndirimli ürün sayısı artacak

"Bu fiyatlar daha da düşecek"

Ağaoğlu ise yapılan bu kampanya ile alakalı değerlendirmeleri anlattı. “Cumartesi günü marketlere geldim. Marketlerin indirimli satış fiyatlarına benziyordu. Birçok ürünün pahalı satıldığını gördük ve hemen harekete geçtik.” Ağaoğlu vatandaşları ise toplu bir şekilde satın alımları yapılmaması gerektiğini söylüyor. Ağaoğlu “genel olarak 100 de 15 civarında bir indirim söz konusu. Bu nedenle de gelecek dönemlerde hem ürün çeşitliliğini arttıracağız, hem de daha fazla indirim yapacağız. Vatandaşlardan rica ediyorum lütfen arz talep dengesini bozmayalım. İndirim yapılacak ürün sayısı arttıkça çeşitlemelerimiz olacak. Bu sayede ihtiyaç fazlası olmayan ürünleri almayın.”

Etiketler