ADESE hisse analizi ve şirketin hedef fiyatı

ADESE şirketi hissesi analizi ve hedef fiyatını inceleyeceğimiz bu raporda, ADESE hissesinin geleceğini, ADESE hisse alınır mı? Gibi soruların tamamını birlikte yanıtlayacağız.

ADESE hisse analizi ve şirketin hedef fiyatı

ADESE hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören senetler arasında isminden sık sık spekülatif hareketleri ile söz ettirmekte demek yanlış olmaz. Adese hissesinin hedef fiyatı ve yorumlarını inceleyeceğimiz bu raporda, ADESE hisselerinin teknik analizine ve ADESE hisse senedinin alınabilir mi? Olduğuna hep birlikte bakacağız.

ADESE Hisse 

ADESE şirketi market, süpermarket işletmeciliği, AVM gayrimenkul kiralama, alanında 1991 yılından bu yana faaliyet gösteren bir şirkettir. ADESE hissesi 2011 yılında halka arz olduktan sonra  hızlı bir düşüş serüvenine girdi. Daha sonrasında ise hisse o kadar hızlı yükseldi ki haftalık grafiklerde yükselen kanal oluşturulamayacak kadar sert bir yükseliş gerçekleşti.

ADESE hissesi için söylenebilecek en doğru cümle hisse senedinin yaşadığı çoğu hareketi çok hızlı yaşaması. Yükselirken ya da düşerken de hisse aynı hareketi gösteriyor... 'yüksek volatilite' bu konu yatırımcıların canını genel anlamda yaksa bile ADESE hissesi yatırımcısı yıllara oranla acıya alışmış durumda. 

ADESE Hissesi için hazırlanan bu raporda neler bulabileceksiniz?

1- ADESE hisse yorum
2 - ADESE hisse hedef fiyatı
3 - ADESE hisse alınır mı?
4 - ADESE  hisse temettü
5 - ADESE hisse teknik analiz

5 ayrı konu başlığında inceleyeceğimiz ADESE hisse senedi raporunun sonunda sizlerde ADESE hissesi ile ilgili yorum yapabilecek hâle geleceksiniz. Öyleyse başlayalım...

ADESE hisse

ADESE Hisse Yorum | Adese Forum

ADESE hisse senedi, geçtiğimiz yıllarda çokça fazla sorunla mücadele etmiş bir dönem batmanın eşiğine kadar gelmiş olsa bile aldığı yeni yatırımlar ile ayakta kalmayı başarmıştır. Borsa İstanbul'da pazar paylarının son yıllarda sıkça yer değiştiğini gördüğüm ADESE hissesi, yatırımcılarının güvenini giderek kaybediyor desek yanlış olmaz. ADESE hisse fiyatları düşüş ve yükseliş dönemlerinin tamamında spekülatif hareketlere sahne olması nedeniyle birçok yatırımcıyı da mağdur ettiği bu konu ile ilgili mağdur yatırımcıların ise bir çalışma yaptığı biliniyor.

ADESE hisse ile ilgili sizin de yorumunuz var ise aşağıda yorumlar kısmını kullanarak fikirlerinizi bize gönderebilirsiniz.

ADESE Hisse Hedef Fiyatı

ADESE hisseleri ile ilgili birçok öngörü ve yorum bulunmakla birlikte en çok tercih edilen yorumları sizler için derlerdik 

ADESE hisse yükselecek mi?  Hissenin yükseliş trendine geri döneceğine inanan analistlerin yorumu şöyle, ADESE hisselerinin geçmişine bakıldığında bu hareketleri çok sık yaptığını işaret eden analistler, düşüş trendinin sonunun yaklaştığını ve hisse fiyatlarının 2021 yılı seviyesine geri döneceğine inanıyor. 

ADESE hisse düşecek mi? ADESE Hisse fiyatının düşüş yanlı devam edeceğini düşünen analistler ise yorumu artık ADESE için işlerin yakın gelecekte düzelmeyeceği yönünde. Hisseye yatırım yapacak kadar güvenen insan sayısının giderek azaldığını düşünen analistler, traderlar içinde artık uğrak bir hisse olmadığını düşünüyor. Çünkü hisse bulunduğu pazarın gereği alım işleminin yapıldığı gün tekrar satılamıyor. 

 ADESE Hisse Alınır Mı?

ADESE hisse alınır mı? Sorusunun cevabı SPK kuralları gereği sizlere net bir yanıt veremeyiz ama sizler için ADESE hissesinin alınıp alınmayacağına nasıl karar vereceğinize yardım edebiliriz. 

Hemen hemen her hisse için kullanabileceğiniz bu sistem size yatırım yaparken daha bilinçli bir yol izlemenize fayda sağlayacaktır. Öncelikle hisseye doğru sorular sorarak başlamalısınız.

* ADESE hisse geçmişte benzer hareketleri yapmış mı? Yaptıysa devam formasyonu nasıl olmuş?

* ADESE hisse fiyatlarının tarihi zirvesi kaç? Şu anki fiyata kıyasla dolar bazlı yüksek mi yoksa ucuz mu kalmış?

* ADESE hisse bilançosu ne durumda?

* ADESE yeni yatırımları olacak mı?

* ADESE  hisse mevcut yatırımları ne durumda?

* ADESE  hisse F/K kaç?

* ADESE hisse PD/DD kaç?

Bu soruların tamamına cevap verdikten sonra hisseyi almak ya da almamak için mutlaka bir fikre sahip olabileceksiniz.

 Soruların yanıtları için buraya tıklayabilirsiniz.

ADESE Hisse Temettü | ADESE Hisse Bölünme | ADESE Hisse Bedelli

Borsacıların bir kısmı bir hisseye yatırım yaparken en çok bu soruları soruyor. Hisse senedi temettü sıklığı, Hissede bedelli veya bedelsiz bölünme sıklığı. Bugünkü raporumuzda ADESE hissesinin bu konulardaki yeterliliklerini hep birlikte test edeceğiz.

ADESE hisseleri işlem görmeye başladığından bu yana (2011) yatırımcısına hiçbir zaman temettü ödemesi gerçekleştirmemekle birlikte yine hisselerinin işleme konu olduğundan bu yana 2 kere bölünme gerçekleştirmiş ikisi de bedelli bölünme olarak karşımıza çıkıyor. 

Bu tarihler ise 2020 Şubat ve 2021 Kasım olarak görülüyor. Hissenin kârlılık oranları ise bir hayli düşük.

ADESE Hisse Teknik Analiz | ADESE Hisse Geleceği

adese hisse analiz

Hisse fiyatlarının 2021 Mart ayında tamamladığı ikili tepe formasyonun ardından büyük bir düşüş yaşadığını görmek mümkün. Bunun dışında hissede sürekli kötü haber akışı hissenin fiyatlarını negatif etkiliyor. Hisse fiyatlarının düşüşü hızlandıkça yatırımcı güvenini sürekli kayıp eden ADESE hisse 2021 Mart ayından bu yana yaklaşık yüzde 350 oranında bir değer kaybetmiş durumunda. 5 Nisan 2021 tarihinde 3.12 TL fiyatı olan ADESE hisse fiyatı şu sıralar 79 kuruşa kadar gerilemiş durumda.

ADESE hisse teknik destek ve direnç noktaları şöyle sıralnıyor,

Destekler: 0,66 - 0,58 - 0,52 
Dirençler: 1 - 1,2 - 1,29 - 1,37

İçerik Yatırım Tavsiyesi Değildir.                               

BirBorsa / Cem Arslan

ADESE ADESE ALISVERIS MERKEZLERI TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 2.27
Satış 2.28
Değişim 0.03%
Son Değer 2.27
En yüksek 2.28
En düşük 2.2
Haftalık Değişim -5.0209%
Aylık Değişim -2.1551%
Yıllık Değişim 22.043%
Etiketler