ADA coin kurucusu Hoskinson: Sistemde hiçbir şey çalışmıyor!

ETH'nin de kurucu ortaklarından olan, Cardonu'nun yaratıcısı Charles Hoskinson, Youtube kanalından gündemi değerlendiren açıklamalarda bulundu.

ADA coin kurucusu Hoskinson: Sistemde hiçbir şey çalışmıyor!

Cardo'nun kurucusu Charles Hoskinson, şahsi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ile kripto gündemini değerlendirdi. Kripto piyaslara her zaman daha geniş açıyla bakılması gerektiğini söyleyen Hoskinson, her yıl milyarlarca işlem yapılabilmesi için olağan üstü çalışmalar yapıldığı ve trilyon dolarlık çalışmalar yapıldığını kaydetti.

Şu an hali hazırda kullanılan ekonomik politikaların çürümüş sistemler olduğunu söyleyen ADA'nın kurucusu, 2017 - 2018 yıllarındaki gibi kripto para ekosisteminde her şey Bitcoin bağımlılığında değil. 

Eski Dönem Değerlendirmesi

2017 - 2018 döneminde Bitcoin yükseliş gösterdiği zaman tüm dijital paralar yükselirdi. Düştüğünde ise büyük bir yıkım ile tüm kripto paralar aşağı yönlü hareket ederdi. Şimdi ise işlerin değiştini söyleyen Hoskinson Kısa bir süre içinde dominance yüzde 43'e çekildi. 2020 - 2021 yılında ise böyle bir durum söz konusu değil. Kurumsal yatırımcıların artık sadece BTC almadığını ve projesine güven duyulan kripto varlıkların da kurumsal yatırımcılar tarafından satın alındığını söyleyen Hoskinson, Topluma bu sistemi entegre etme konusu eskisi gibi gözardı edilebilir durumda değil.

Şu anki sistemde hiçbir şey çalışmıyor

İnsanlar artık neyin ne olduğunu anlamaya başladı ve biz şu an için çok daha iyi bir sistem kuruyoruz. Önümüzdeki 10 senede para politkalarında çok daha fazla bir gelişmişlik olacak. Finansal mühendislik gelişecek. Varlıkların kripto paralara geçtiğini göreceğiz. Otomasyon, inovasyon olacak. Kanunlar otomatik şekilde çalışabilir hale gelecek.

Madencilik yasaklanması saçmalık!

Tüm dinamikler dijital paraların geleceği yansıttığını biliyorlar dedi ve sözlerine şöyle devam etti: Tek bir ulus devletin aldığı saçma sapan bir madenciliği yasaklama kararından dolayı hash oranlarının düşmesinden korktuğumuz çok günlerin çok ötesine gideceğiz.

Etiketler