Acun Ilıcalı, Hull City maçını Şeyma Subaşı'nın kardeşi ile izledi!

Acun Ilıcalı, yakın geçmişte satın aldığı futbol kulübü Hull City City'nin maçını izlemeye gitti. Maçı izlemesi değil ama eski eşi Şeyma Subaşı'nın kardeşi ve yeni sevgilisi Ayça Çağla ile gitmesi basında geniş yer buldu.

Acun Ilıcalı, Hull City maçını Şeyma Subaşı'nın kardeşi ile izledi!

Championship ekiplerinden Hull City'i satın alan ve taraftarlar tarafından büyük sevgi gören Acun Ilıcalı'nın maça geleceği öğrenildikten sonra seyirciler stadyumda Acun Ilıcalı'ya sevgi gösterileri yaptı. Ayrıca stadyumda sıkça Türk bayrağı açan Hull City taraftarı, FA Cup maçında maçın uzatma süresinde Cenk Tosun'un takımı Everton'a 3-2 kaybetti. Maçı ilginç kılan ve haber olmasına neden olan sebep ise ne maçın skoru ne de Acun Ilıcalı'nın kendi takımını izlemeye gitmesi. 

Acun Ilıcalı Sevgilisi ve Eski Eşinin Kardeşiyle Birlikte Maçı İzledi

Eski baldızı ile arasının hâlâ çok iyi olduğu bilinen bu buluşmada Acun, sevgilisi ve eski eşinin kardeşi maçı yan yana izledi. Konu ile ilgili ağzını bıçak açmayan Şeyma Subaşı'nın, Acun ve kardeşinin samimi olması konusunda hiçbir yorum yapmaması ise şaşırtan olaylardan biri. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı en son dönemlerde medyada kızları Melisa'nın kimde kalacağı sorunları ile gündeme gelmişti. 

acun eşi

Etiketler