6.210 TL’lik peşinat ile ev sahibi olmak mümkün!

Yalnızca 6.210 TL’lik peşinat ile ev sahibi olmak artık mümkün. Devlet bankaları tarafından yapılan açıklamalara göre düşük teminat ile ev sahibi olunmasının önü açıldı.

6.210 TL’lik peşinat ile ev sahibi olmak mümkün!

Yalnızca 6.210 TL’lik peşinat ile ev sahibi olmak artık mümkün. Devlet bankaları tarafından yapılan açıklamalara göre düşük teminat ile ev sahibi olunmasının önü açıldı. Sosyal konut projesi kapsamında yeni konutların inşa edilmesiyle konut fiyatlarının düşmesi ve uygun fiyatlarla ev sahibi olunmasının önü açılacak.


Kamu bankaları olarak bilinen Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, 2. El daireleri uygun fiyatlarla satmaya başladı. Düşük peşinatlarla ödeme yapılmasına olanak sağlayan kamu bankaları uzun vadeli seçenekleriyle birçok vatandaş tarafından tercih ediliyor. Vakıfbank tarafından 3 + 1 evler için ortalama 140.000 TL istenirken bu projedeki teminat miktarı ise 7.000 TL olarak belirlendi.

Devlet bankaları 2+1 evleri 103 bin TL’ye satışa çıkardı

Devlet bankaları ikinci el daire satışına başladı. Uygun fiyatlı daire satışına başlayan kamu bankaları birçok vatandaşın göz bebeği haline geldi. Konut fiyatlarının ciddi düzeyde tırmanışa geçtiği ülkemizde olumlu bir haber kamu bankalarından yapıldı. Uygun fiyatlı ev sahibi olmayı isteyen vatandaşlar kamu bankalarının projeleri kapsamında düşük ücretlerle ev sahibi olabilecek.

6.210 TL’lik peşinat ile ev sahibi olmak mümkün!
Birçok vatandaşı yakından ilgilendiren bu haber aynı zamanda birçok avantaja sahiptir. Düşük teminat tutarlarıyla ev sahibi olabileceğiniz bankalar sayesinde uzun vadeli kredi almanıza olanak sağlanıyor. Düşük taksit tutarlarıyla ön plana çıkan kamu bankaları aracılığıyla hayalinizdeki eve kısa sürede kavuşabilirsiniz.


Şubeden yapılacak olan başvurularla ev sahibi olunmasının önü açıldı. Sizlerde kısa sürede kamu bankaları aracılığıyla ev sahibi olabilirsiniz. Düşük teminat oranlarına sahip olan kamu bankaları ortalama %3 - %5 aralığında bir teminat oranına sahiptir. Binlerce vatandaşı ev sahibi yaptırmayı amaçlayan kamu bankaları bu proje kapsamında uygun fiyatlı ikinci el daire satışı gerçekleştiriyor

Gayrimenkul satış ilanları yayınlandı

Türkiye’nin her şehrinden gayrimenkul ilanlarını yayınlamaya başlayan kamu bankaları ev arayışında olan vatandaşların yardımına koşuyor. Birçok vatandaşı ev sahibi yapan kamu bankaları düşük teminat oranlarıyla ön plana çıkmaktadır. Ortalama ev fiyatlarının 100 bin TL ile 150 bin TL arasında değiştiği gayrimenkul havuzunda çeşitli ev türleri bulunmaktadır.
Gayrimenkuller hakkında bilgi almak için kamu bankalarıyla iletişim kurmanız yeterlidir. İl ve ilçe seçimi yaptıktan sonra ev büyüklüğü ve oda sayısı gibi çeşitli filtreleme özelliğini kullanarak hayalinizdeki eve ulaşmanız mümkündür. Kamu bankalarının düşük teminat oranlarıyla ev sahibi yaptırmayı amaçladığı projenin aktif olarak devam ettiği bilgisi bulunmaktadır.


Gayrimenkul satışlarına ilişkin ortalama tutarlarda yayınlandı. 2 + 1 evlerin ortalama fiyatı 100 – 125 bin TL aralığında iken bu evler için teminat miktarı 6.000 – 7.000 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Daha büyük ev almak isteyen kişiler ise aynı oranda artan miktarlarla ev sahibi olmaktadır.

Etiketler