19-23 Eylül haftalık hisse önerileri! Bu hafta bu hisse senetlerine dikkat

Yatırım yapmayı düşünen kişiler tarafından her hafta araştırılan haftalık hisse önerileri ile sizlerleyiz. İşte, 19-23 Eylül haftalık hisse önerileri!

19-23 Eylül haftalık hisse önerileri! Bu hafta bu hisse senetlerine dikkat

Borsa İstanbul son zamanlarda gündemlerden düşmeyen borsalardan oldu. Bazı zaman çöküşü bazı zaman yükselişi yaşayan Borsa İstanbul, yatırımcılarını hedef almaya devam ediyor. Peki, bu hafta borsada hangi hisse senedi alınır? Haftalık hisse senedi önerileri neler?

Borsa yatırımı yapan kişiler bir ara kendine fırsat yaratırken şuanda olan piyasayla yerini riskli bir piyasaya bırakıyor. Borsa üzerinden kazanç elde etse bile bazı hisse senetlerini elinde bulunduruyorsa kaybı çok büyük oluyor. Geçen hafta banka hisselerinde yaşanan çöküş yatırımcıların mağduriyet yaşamasına neden oldu.

Borsa yatırımcısı çok tedirgin!

Son zamanlarda dalgalı ilerleyen piyasa sebebiyle yatırımcılar sorun yaşamaya başladı. Borsa uzmanları tarafından yapılan açıklamaları incelediğimizde bir süredir rekorlarla karşı karşıya kalan bir Borsa İstanbul görüyoruz. Öyle ki normal piyasa koşullarında yükselişlerden sonra satış yapılır ve piyasa düzelirdi. Fakat Borsa İstanbul’da son zamanlarda bu durum olmadı. Yaşanan patlama hem yatırımcıyı hem de banka hisselerini oldukça zarara uğrattı.

Borsa İstanbul haftalık hisse önerileri

Borsa İstanbul haftalık hisse önerileri arama motorları üzerinde yatırımcı tarafından araştırılan konulardan oldu. Özellikle her hafta yayınlanan Ahlatcı yatırım hisse önerilerini her hafta düzenli yayınlayan şirketler arasında yer alıyor.

19-23 Eylül haftalık hisse önerileri

Bir önceki hafta ASELS, EKGYO, KCHOL, KOZAL ve TTKOM hisse senetleri belirlenen hedef fiyatlara sonunda ulaştı. Özellikle %22,9 oranında yükselerek en çok kazandıran hisse senedi olan ASELS yatırımcısına kazandırdı.

19-23 Eylül Hisse Önerileri Ahlatcı Yatırım tarafından yayınlandı. Bir önceki hafta listede yer alan ASELS, EKGYO, KCHOL ve KOZAL listeden çıkarılırken AKSA, ARCLK, ECILC, SISE ve TTKOM hisse senedi önerileri listesinde yer almayı başardı.

Yatırım tavsiyesi değildir.