13 altcoin için hafta sonu çok önemli olacak!

Bu hafta sonu bazı alt coinler için çok önemli olacaktır. 24 saate bakıldığında bitcoinin yaklaşık olarak % 0,5 oranında bir kayıp yaşadığı görülmektedir. Bu sebeple de hafif olarak bir ivme kaybı meydana gelmiştir. Ancak kriptolara bakıldığında ise piyasa değerinin yükselme gösterdiği görülmektedir

13 altcoin için hafta sonu çok önemli olacak!

Bu hafta sonu bazı alt coinler için çok önemli olacaktır. 24 saate bakıldığında bitcoinin yaklaşık olarak % 0,5 oranında bir kayıp yaşadığı görülmektedir. Bu sebeple de hafif olarak bir ivme kaybı meydana gelmiştir. Ancak kriptolara bakıldığında ise piyasa değerinin yükselme gösterdiği görülmektedir. 

Haftasonu altcoin projelerinde neler olacak?

  • Cotı network revolut i çin destek sağlayacak
  • Sw dao dapp e risk düzeyinin belli olduğu görsellerin eklemesini yapacak
  • 7 agustosta nft mintingin lansmanı yapılacak
  • Metaverse planları olan sxp  kore blockhain haftaı kapsamında planlarını açıklayacağını dile getirdi.
  • Seulda 7-14 agustos arasında kore blockchain haftası gerçekleşecek
     

13 altcoin için hafta sonu çok önemli olacak!

Bu hafta piyasada neler yaşandı?

Geçtiğimiz hafta bu dönemlerde bitcoin fiyatı 24.000 dolardı.  Bunun ardından ise cumartesi gününün gelmesi ile beraber kripto paranın 25.000 dolara çıktığı görüldü. Bu sebebe bağlı olarak ise boğalar kapsamında satış işlemlerinin de hızlandığı belirtildi. Btc ise bir hafta içerisinde ortalama 100 de 2,5 oranında değer kaybetti. Daha sonra ise btc 23.000 dolara yükseldi ve bunun üst düzeyinde kalmayı başardı. Son 24 saatte bakılacak olur ise kripto piyasasında yükseliş meydana geldiği görüldü. Kripto piyasası yaklaşık olarak %2 oranında artış gösterdi ve toplam değer ise 1,13 trilyonun daha yüksek düzeyine ulaşım sağladı.
 
Flow55 de ise insanların şaşırmasını sağlayarak ciddi oranlarda artış meydana geldi. Bu sebebe bağlı olarak haftada en fazla performansını artıran olarak kayıtlara geçti. Bu hafta ise Solona ağına bazı kişiler tarafından cüzdan saldırısı gerçekleştirildi. Bunun ardından ise ortalama 8.000 ın üzerinde sıcak olan cüzdan bulundu. Fonları bulunan kişiler ise fonlarının tükendiğine şahit oldu. Ancak yapılan açıklamada ise bunun solana ağı ile ilgisinin olmadığı dile getirildiği ve hemen ardından ise bu durum doğrulandı. Yine de kripto parada azalış meydana geldi ve bu durumda kripto zarar gördü.
 

Etiketler