10 TL’nin altında sebze – meyve kalmayacak!

Fiyat etiketleri hızlı bir şekilde değişmeye devam ediyor. Kış aylarının gelmesiyle beraber daha da değişeceği düşünülmektedir.

10 TL’nin altında sebze – meyve kalmayacak!

Bildiğiniz gibi meyve ve sebze fiyatları bir türlü 10 TL’nin altına düşmüyor. Kış aylarının gelmesiyle beraber bu fiyatların daha da yükseleceği belirtildi. Özellikle uzman isimler tarafından yapılan açıklamaları incelediğimizde kışın gelişiyle beraber meyve ve sebze ürünlerinin fiyat etiketlerinde hızlı bir yükseliş olacağı belirlendi.

2 lira, 3 lira yok artık!

10 TL’nin altında sebze – meyve kalmayacak! - Resim : 1

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan tarafından yapılan açıklamada brent petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş, Rusya ve Ukrayna arasında olan savaştan dolayı fiyatlar zaten düşmüyordu, kış ayıyla beraber de daha da yükseleceği düşünülmekte. Tavşan tarafından yapılan açıklama kapsamında:

“Hem Brent petrolün yükselişi hem Avrupa’daki Rusya-Ukrayna savaşından dolayı maalesef öyle gözüküyor ki kış sezonu özellikle doğalgazda bazı problemler olacak. 2 lira, 3 lira, 5 liralar yok artık... Hiçbir ürün 10 liranın altına düşmez gibi gözüküyor. Ürünler düşerse üretici zarar eder” denildi