10 Popüler Metaverse Evreni

Ticaret yapabilme ve aynı zamanda da kurumsallığınızı en iyi şekilde sürdürebilmenizi sağlayacak 10 popüler metaverse evreni bulunuyor.  Sanal ortamda da etkileşim ve iletişim ağını güçlendirerek ticaret yeteneğinizi daha üst boyuta tırmandırma şansına sahip olabilirsiniz.

10 Popüler Metaverse Evreni

Ticaret yapabilme ve aynı zamanda da kurumsallığınızı en iyi şekilde sürdürebilmenizi sağlayacak 10 popüler metaverse evreni bulunuyor.  Sanal ortamda da etkileşim ve iletişim ağını güçlendirerek ticaret yeteneğinizi daha üst boyuta tırmandırma şansına sahip olabilirsiniz.

10 Popüler Metaverse Evreni

Sanal gerçeklikte ürün ve hizmet gibi pek çok ticaret ağının gerçekleşmesi konusunda artık metaverse evreninde yer almaya başlamaktayız.  Öyle ki sanal gerçeklik son dönemde artık yaşamımızın da bir parçası haline gelmeyi başarmış bulunmaktadır. Kurumsal olarak varlığınızı sanal dünyada sürdürme amacı içerisindeyseniz o zaman 10 popüler metaverse evrenin hangisi olduğunu bilmeniz gerekir. En popüler olanlarına gelin birlikte göz atalım:

Sandbox Metaverse Evreni 

Popüler metaverse evreni içerisinde Sandbox yer alır. Bakıldığı zaman ethereum tabanlı olduğunu söyleyebiliriz.  Merkezi olmama özelliğine sahip olan Sandbox’un  sanal gerçeklik oluşturmaya olanak tanıdığını söyleyebiliriz. Sanal gerçeklik dünyasında yer almak isteyen kullanıcılar hem oyun hem de iş alanlarında para kazanma şansına sahip olmaktadır. Blok zinciri halinde olan iş ve oyun deneyimlerinden para kazanmayı amaçlayan bir platform olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Decentraland 

Sanal dünyalar yaratmak isteyenler Decentraland metaverseye yönelmektedir. Hayal ürünlerinizin sınırlarını daha da geliştirmek amacıyla bu metaversenin kullanılmış olduğunu da fark edebilmekteyiz. Decenttralandla artık hayal gücünüzü daha da geniş alanlara yayarak tüm gücünüzü ve yaratıcılığınızı konuşturma fırsatına sahip olursunuz. Decentalandla artık hayal gücünüzü en güzel şekilde geliştirme fırsatını ele geçirmiş olursunuz. 

Axie Infinity Metaverse Dünyası 

Metvaersenin pek çok kazançlı dünyasında yer almaya başlayabilirsiniz. Burada bakıldığı zaman uçan robotlar, görünmeyen varlıklar gibi aradığınız hemen her şeyi de sorunsuz şekilde bulabilmeniz mümkündür. Adeta ortaçağ ruh halini en iyi şekilde yansıtmayı başaracak bir sistem sunar. Bu nedenle en popüler metaverse seçenekleri arasında yer almış olduğunu da söyleyebiliriz. Bakıldığı zaman yeni başlayanlar zamanla daha da iyi şekilde bir deneyim elde etme fırsatına sahip olmaya başlıyor. 

Sorare Metaverse Dünyasını Keşfedin 

Sanal gerçeklik artık hayatımızın en önemli parçalarından biri haline gelmeyi başarıyor. Sorare metaverse dünyasını keşfedebilmeniz için yapmanız gereken ticaret ağınızı da en iyi şekilde güçlendirmeye çalışmanız olacak. Solara’de bundan sonra futbolu en iyi şekilde deneyimleme şansına sahip olabilirsiniz. Hiç olmadığı kadar bundan sonra memnun kalacağınız bir deneyimlemeyi yakalama fırsatına sahip olursunuz. Üstelik gerçek oyuncuların performansına göre de bir puan kazanmanız mümkün olur. 

Illuvium Metaverse Dünyası 

Illuvium metaverse dünyasında bundan sonra en iyi şekilde yerinizi almaya başlayabilirsiniz. Etherum blok zincirinde XL2 koleksiyon zincirine bağlı bir oyun olarak karşımıza çıkar. Burada yapabileceklerinizden biri yaratıkları avlamaya çalışmaktır. Eğer ki büyülü dünyanın kapısını açan yaratıkları avlamayı başarırsanız puan toplayarak gücünüze güç katmış olursunuz. 

Metahero Metaverse 

Metaverse dünyasında yer alacak olanların bir başka popüler olarak yer alacağı platformlarından biri olarak Metahero metaverse çıkıyor. Bakıldığı zaman 3D tarama ve modelleme teknolojisini bir arada yürütmeye başlamanız mümkündür. Ultra gerçekçi bir çözümler sunma başarısına sahip olan Metahero metaverseyle bundan sonra sanal nesneler üretmeye başlayabilirsiniz. 

Upland Metaverse Dünyası 

Upland metaverse dünyası ile bundan sonra sanal dünyada boy göstermeye başlayabilirsiniz. Dinamik blok zinciri arasında yer alan ve en iyi popüler ağlardan biri olmayı başaran Upland, en çok bilinen popüler metaverselerden biri olma özelliğine sahiptir. 

Bloktopia İle Sanal Gerçekliğe Adım Atın 

Sanal gerçekliğe adım atmanız konusunda yardımcı olacak en iyi platformlardan biri olarak Bloktoia yer alır. Sanal emlak bloklarından oluşmaktadır. 

Ertha Metaverse Evreni 

Keşif oyunu olarak karşımıza çıkan Ertha metaverse en iyi platformlardan biridir. Eğer ki sizlerde Metaverse dünyasında yer almak istiyorsanız o halde keşif oyunlarını oynamanızı sağlayacak Ertha’yı tercih edebilirsiniz. 

Star Atlas Sürükleyici Görseller 

Star atlas içerisinde sürükleyici bir görseller yer alır. En iyi 10 popüler metaverse evreni içerisinde yerini alır.